Spar stort med «Early Summerbird»-tilbud på Sommarlandpakke!

| 2 minutter lesetid

Er du klar for å sikre deg sommerens familieferie til en uslåelig pris? Vårt «Early Summerbird»-tilbud på Sommarlandpakken er her for å gjøre din sommerferieplanlegging både rimeligere og enklere. Bestill din pakke før 31. mars, og opplev den ultimate sommerferien med familien – uten stress, til en lavere pris, og med full fleksibilitet*. 

Hva Inkluderer «Early Summerbird»-Tilbudet?

Ved å ta del i vårt «Early Summerbird»-tilbud, får du tilgang til en spesialpris på vår populære Sommarlandpakke. Dette inkluderer:

  • Overnatting på Bø Hotell:  Oppvarmet utebasseng og en god natts søvn etter en dag full av eventyr. I tillegg til aktiviteter og familievennlig restaurant.
  • 2 Dagers Entre til Bø Sommarland: Friheten til å velge to valgfrie dager under oppholdet for ubegrenset moro i Norges mest spennende badeland.
>> Trykk her for å booke tilbudet! <<
Fordelene med Å Bestille Tidlig

Spar Penger: Å benytte deg av «Early Summerbird»-tilbudet gir deg betydelige besparelser sammenlignet med standardprisene. Mer moro for mindre penger!

Spar Tid: Unngå den vanlige rushen og sikre deg adgang til både overnatting og badeland uten ekstra bryderi.

Mindre Stress: Med alt forhåndsbestilt og planlagt, kan du se frem til ferien uten de vanlige bekymringene for tilgjengelighet eller siste-minutt planlegging.

>> Trykk her for å booke tilbudet! <<

* Kan endres og kanselleres frem til 7 dager før ankomst.