Selskap og fest

Livet byr på mange lette og tunge hendelser som en ønsker å dele med sine nære og kjære. La oss hjelpe deg med ditt neste selskap.

 

Jubileum, dåp, konfirmasjon, bryllup og minnestund er ulike type private selskap som vi kan arrangere i våre lokaler på Bø Hotell. Vi har mange års erfaring med alt fra mindre middager til store gallaer med over 200 gjester i restauranten.

Vår kjøkkensjef og restaurantsjef vil hjelpe dere igjennom valg av meny, tidsplan, drikkepakker, tekniske løsninger og bordoppsett.

Send forespørsel i dag
Telefon: 35 06 08 00
post@bohotell.no


Jubileum og selskap

Fyller du eller noen du kjenner et rundt år? Er det 20 år siden videregående? Eller har firma gjennomført deres beste år? Vi hjelper deg med å feiringen!

Bryllup

Den dagen en skal si «ja» til den man elsker, er det godt å vite at alle detaljer blir ivaretatt. Vi tilbyr ulike bryllups-pakker ut i fra deres ønsker.

Konfirmasjon

Vi legger til rette for en minnerik og morsom dag for konfirmanten og gjestene. Eget lokale med festpyntet bord gir en flott ramme for dagen. Vi tilbyr koldtbord eller selskapsmenyer som kan tilpasses konfirmantens ønsker.

Barnedåp

Den aller første festdagen i ett barns liv er dåpsdagen. Vi på Bø Hotell ønsker å gi dere som foreldre en mulighet til å feire denne store dagen sammen med venner og familie, uten å måtte bekymre seg for mat, lokale eller pynt.

Julebord

Julebord har en rik og lang tradisjon i Norge. Hovedingredienser er store mengder hjemmelaget tradisjonell julemat, varme som kald, hyggelig førjulsstemning, peiskos, dans og underholdning. Selskapet skal være et sosialt møtepunkt for arbeidskolleger, venner og familie.

Minnestund

Minnestunden er en verdig måte å hedre minnet til en kjær som har gått bort. I rolige og behagelige omgivelser på hotellet tilbyr vi et eget lokale, pyntet med enkle blomster, levende lys og hvite duker, hvor dere kan samles i fred og minnes. Vi serverer lune hjemmelagde karbonadesmørbrød, snitter, bløtkake, samt kaffe og te.