Ut å spise i Bø? Bø Hotell har åpen bar og restaurant, mandag til lørdag hele året.
 

Pga. av smittevern og ulike retningslinjer vil mattilbudet på Bø Hotell variere ifra hva som er beskrevet under. Buffet er ikke tillatt og erstattes med servert tallerkenrett. I juli vil vi lansere et helt nytt kveldskonsept! Mer informasjon om hva vi kommer til å tilby vil dere finne her når det er klart.

Bø Hotell skal være et møtested for lokale og for vår gjester på hotellet. Som en uformell restaurant og bar du kan stikke innom for å få deg noe godt å spise sammen med venner, kjæreste eller familie.

Etter middag kan du slappe av i lobbyBAR med noe godt å drikke og en runde med Shuffleboard. Det er strøm ved bordene, så det er ikke noe problem å ta med seg arbeid i lobbyen eller samles for et lite møte.

Mandag til torsdag 13:00 – 21:00
Fredag til lørdag 13:00 – 20:30
Baren holder åpent utover kvelden.

BARMATMENY
(13:00 – 21:00)

I vår barMATmeny tilbyr vi ulike retter som hamburgere, salater og smørbrød. Nok mat til
en tidlig middag. Serveres mandag til lørdag fra kl. 13:00. (I juli også på søndager).

Les mer

HELGEBUFFET
FREDAG OG LØRDAG
(18:00 – 20:30)

Hver fredag og lørdag inviterer vi alle i Midt-Telemark og omegn til deilig middagsbuffet. Våre kokker setter sammen en spennende og innholdsrik buffet med noe for en hver smak.

Les mer

UKESMENY
MANDAG TIL TORSDAG
(18:00 – 21:00)

Mandag til torsdag serverer vi dagens 3-retter. Menyen settes hver uke basert på sesongens råvarer.

Les mer

* Med forbehold om stengt hotell, lukket selskap, arrangement eller utsolgt restaurant. Mattilbudet kan variere ut fra kapasitet.