Spise og drikke

Velkommen til restauranten på Bø Hotell. Vi er åpent for gjester på hotellet og alle andre som ønsker å ut å spise i Bø.

Restauranten og hagen på Bø Hotell skal være et møtested for lokale og tilreisende gjester. Som en uformell restaurant og bar du kan stikke innom for å få deg noe godt å spise sammen med venner, kjæreste eller familie.

Etter middag kan du slappe av i lobbybar eller hage med noe godt å drikke og en runde med Shuffleboard. Og på sommeren kan alle restaurantens gjester ta seg en dukkert i bassenget i hagen (Bassenget stenger for sesongen 30. august).

Åpningstider Restaurant Bø Hotell

Mandag til lørdag, 13:00 til 21:00 (bar åpen til 01:00/02:00)
(Utenom sommerferien stenger restauranten etter frokost på søndager )

Mandag til torsdag har vi småretter og lunsjmeny fra 13:00, og fra 18:00 dagens 3-retter.

Fredag og lørdag har vi småretter og lunsjmeny fra 13:00 til 17:00, og kl. 18:00 har vi vår tradisjonelle helgebuffet med masse godt for hele familien.

* Med forbehold om stengt hotell, lukket selskap, arrangement eller utsolgt restaurant. Mattilbudet kan variere ut fra kapasitet.

Velkommen til restauranten på Bø Hotell.
Vi er åpen for alle som ønsker å ut å spise i Bø.

JUL PÅ BØ HOTELL

Vi gleder oss hvert år til å kunne invitere bedrifter, foreninger, familier og private vennegjenger til et julepyntet hotell med tradisjoner for rikt utvalg av hjemmelaget mat.

Les Mer

FREDAG- OG LØRDAGSBUFFET

Vi inviterer alle til deilig middagsbuffet hver fredag og lørdag. Mye god mat for hele familien, og en fin anledning til å samle vennegjengen eller familien.

Les Mer

 

MENY RESTAURANT

Vår sommermeny består av blant annet Italiensk Pizza, salater, småretter, fiskepakke og en skikkelig grilltallerken.

Les mer

FROKOST

Frokost på Bø Hotell serveres for øyeblikket fra buffet, der kokk og servitør legger på tallerken for deg. Vi har fortsatt et godt utvalg av kald og varm mat. 

Les mer