Restaurant Bø Hotell

Velkommen til restauranten på Bø Hotell. Vi er åpent for gjester på hotellet og alle andre som ønsker å ut å spise i Bø.

 

 

Reserver bord

  Hvor mange er dere

  Hvilken dato

  Velg tidspunkt

  Ditt navn

  Din e-postadresse

  Ditt telefonnummer

   

  Restauranten og hagen på Bø Hotell skal være et møtested for lokale og tilreisende gjester. Som en uformell restaurant og bar du kan stikke innom for å få deg noe godt å spise sammen med venner, kjæreste eller familie.

  Etter middag kan du slappe av i lobbybar eller hage med noe godt å drikke og en runde med Shuffleboard. Og på sommeren kan alle restaurantens gjester ta seg en dukkert i bassenget i hagen.

  Åpningstider i 2021

  Kun frokost. Restauranten er stengt inntil videre.

  BarmatMeny

  Vår BarmatMeny består av enkle retter som Italiensk inspirert Pizza, smørbrød, supper og hamburgere. Det er porsjoner til å bli mett av, både til middag og lunsj.

  Last ned BarmatMeny

  Dagens Spesial

  Mandag til torsdag setter kjøkkenet sammen en 2-retters meny. Her kan en få alt fra langtidsstekt kalkunfilet, indrefilet av okse, bakt torsk eller BBQ-pigwings. Ring oss for å høre hva som er dagens meny!

  Fredag- og lørdagsbuffet

  Hver helg serverer vi vår store middagsbuffet med et rikt utvalg av varme retter. I tillegg er dessertbuffet og kaffe inkludert.

  MENY RESTAURANT

  Vår sommermeny består av blant annet Italiensk Pizza, salater, småretter, fiskepakke og en skikkelig grilltallerken.

  Les mer

  FROKOST

  Frokost på Bø Hotell serveres for øyeblikket fra buffet, der kokk og servitør legger på tallerken for deg. Vi har fortsatt et godt utvalg av kald og varm mat. 

  Les mer

  * Med forbehold om stengt hotell, lukket selskap, arrangement eller utsolgt restaurant. Mattilbudet kan variere ut fra kapasitet.