Sommerferie for hele familien

Bo på Bø Hotell og opplev Bø Sommarland og alt det Bø og Telemark har å tilby.

SE OG BESTILL SOMMARLANDPAKKE
FINN LEDIG OVERNATTING

Planlegger du en familieferie? Bø Hotell er det ideelle utgangspunktet med sin nærhet til Bø Sommarland og et bredt utvalg av aktiviteter i området.

Etter en lang dag med moro, kan du slappe av med en deilig middag, ta et avslappende kveldsbad i hotellets utendørsbasseng og kose deg med familieshow i hagen. Spar både tid og penger ved å velge vår Sommarlandpakke!

En minnerik sommerferie

Image
GRATIS FAMILIESHOW

Trylling, buktaling og masse latter med Erik Mogeno og Vegardo! Mandag til lørdag, 28. juni til 3. august.

Image
MASSE AKTIVITETER

Lek deg i bassenget i hagen og i lekerommet. Spill minigolf, shuffleboard eller bordtennis.

Image
MAT OG DRIKKE

Nyt en stor familiebuffé hver kveld med egen barne- og isbuffé. Stor frokostbuffé hver morgen.

Aktiviteter for hele familien på Bø Hotell

På Bø Hotell kan du få en liten smak av "syden" i Norge. I vår vakre hotellhage har vi utendørsbasseng som er oppvarmet og holder alltid en temperatur på 27 til 30 °C. Rundt bassenget står det solsenger klar for en lat dag ved bassenget.  Trenger du å trimme kropp eller hjerne, er det XL-sjakk, bordtennis og minigolf rett i nærheten. Inne på hotellet finner du Shuffleboard og et lekerom.

Image

Familieshow 6 dager i uken

Kl. 20:00 avslutter vi kvelden med gratis familieshow! (Mandag til lørdag, 28. juni til 3. august)  Erik Mogeno, kjent fra Norske Talenter, vil underholde deg fra torsdag, fredag og lørdag med buktaling og trylling. Mandag, tirsdag og onsdag vil du få oppleve magien til tryllekunstneren Vegardo! Dette er en flott avslutning på dagen før en skal til sengs for å lade batteriene til en ny dag 🙂 

Image

Familievennlig restaurant

Restauranten på Bø Hotell  serverer en stor frokostbuffé hver morgen, slik at du og dine skal få en god start på dagen. Vil du "chille" ved bassenget utover dagen har vi lunsjretter fra kl. 13:00. Men kl. 18:00 hver dag (22. til 17. august) setter vi frem vår meget populære Sommerbuffé med en egen stor barne- og isbuffé! Her er det garantert noe for både store og små.

Image

Området rundt hotellet

Hvis du ønsker å utforske området rundt hotellet, ligger en skatepark, basketballbane, strandvolleyballbane, tennisbane og en flott park kun 200 meter unna. Der er det også flere lekeapparater og kort vei til en stor is-kiosk på torget. Vi har også fått bowling og spillhall i sentrum, så ikke nøl med å spørre i resepsjonen for tips!

Image

Spar tid, penger og stress! Book pakke med overnatting og 2 dagers entre til Bø Sommarland.

Bø Hotell tilbyr "Sommarlandpakker" med overnatting på Bø Hotell inkludert inngang i 2 dager til Bø Sommarland. Dette sparer dere både for tid, penger og stress. Billettene kan benyttes på 2 valgfrie dager under oppholdet. Og det kan du bestemme når du kommer.

Mye å oppleve i Bø og Midt-Telemark

Korte avstander og det store utvalget av aktiviteter i Bø og Midt-Telemark gjør at man kan kaste seg ut i vannskliene i Bø Sommarland, nyter nydelig sider og frukt i Fruktbygda, sykle langs Telemarkskanalen, oppleve slusene fra kanalbåtene, gå en runde på Norsjø Golfpark med spektakulær utsikt over Norsjø, klatre i tretoppene i Høyt & Lavt, gå nydelige turer på Lifjell og kjøre et par runder med Wakeboard på Norsjø Kabelpark. Alt uten å kjøre mer enn 20 min. fra Bø Hotell.

Våre ansatte hjelper deg med å planlegge utflukter i området og de har unik lokalkunnskap som gir deg det lille ekstra. For vi vil at når du først har tatt turen til oss, så skal du få maksimalt ut av det.

Enda flere gode tips til aktiviteter og severdigheter finner du på Visit Bø sine sider. Her finner du noe for alle aldre og ønsker.

Bø, et levende sentrum

Med gangavstand til Bø Sentrum (3 min.) fra hotellet, er det også kort vei til hyggelige kafeer, bowling, spillehall, butikker, kjøpesenter, park og restauranter. Hotellet ligger også vegg i vegg med Gullbring Kulturanlegg. Her finner du kino og treningssenter.