Sommerferie på Bø Hotell og opplev solfylte Bø i Telemark og Bø Sommarland

Bø Hotell er et perfekt utgangspunkt med kort avstand til Bø Sommarland og mange aktiviteter i området. Og etter en lang dag kan du nyte en god middag og et kveldsbad i utebassenget i hagen på hotellet.

KLIKK HER FOR Å BOOKE !
KLIKK HER FOR Å BOOKE SOMMARLANDPAKKE !

Sommerferie på Bø Hotell og opplev solfylte Bø i Telemark og Bø Sommarland


KLIKK HER FOR Å BOOKE !
KLIKK HER FOR Å BOOKE SOMMARLANDPAKKE!

Bø Hotell er et perfekt utgangspunkt med kort avstand til Bø Sommarland og mange aktiviteter i området. Og etter en lang dag kan du nyte en god middag og et kveldsbad i bassenget i hagen på hotellet.


Nyt sommerferien på Bø Hotell og Bø Sommarland

I sommersesongen er Bø Hotell en opplevelse for hele familien. Vi har familieshow 5 dager i uken (Juli), XL-sjakk, Shuffleboard, restaurant og en hage med to utebasseng (åpner 18. juni). Her kan du og din familie nyte lange sommerdager i et av Norges mest solrike områder. Hver morgen våkner du opp til en god frokost med påfyll av ny energi til en ny dag.

Kjøp sommarlandpakke! Spar penger og sikre deg inngang og billett til parken.

Bø Hotell tilbyr «Sommarlandpakker» med overnatting på Bø Hotell inkludert inngang i 2 dager til Bø Sommarland. Klikk her for å gå til vår booking-portal der du kan bestille «Sommarlandpakke».

Mye å oppleve i Bø og Midt-Telemark

Korte avstander og det store utvalget av aktiviteter i Bø og Midt-Telemark gjør at man kan kaste seg ut i vannskliene i Bø Sommarland, sykle langs Telemarkskanalen, oppleve slusene fra kanalbåtene, gå en runde på Norsjø Golfpark med spektakulær utsikt over Norsjø, klatre i tretoppene i Høyt & Lavt, gå nydelige turer på Lifjell og kjøre et par runder med Wakeboard på Norsjø Kabelpark. Alt uten å kjøre mer enn 20 min. fra Bø Hotell.

Våre ansatte hjelper deg med å planlegge utflukter i området og de har unik lokalkunnskap som gir deg det lille ekstra. For vi vil at når du først har tatt turen til oss, så skal du få maksimalt ut av det.

Enda flere gode tips til aktiviteter og severdigheter finner du på Visit Bø sine sider. Her finner du noe for alle aldre og ønsker.

Bø, et levende sentrum

Med gangavstand til Bø Sentrum (3 min.) fra hotellet, er det også kort vei til hyggelige kafeer, butikker, kjøpesenter, park og restauranter. Hotellet ligger også vegg i vegg med Gullbring Kulturanlegg. Her finner du kino og treningssenter. I umiddelbar nærhet til hotellet er det også tennisbane, basketbane og strandvolleyballbane.

Book overnatting på Bø Hotell

Bø  Hotell har 63 dobbeltrom som kan utstyres med sove sofa for opp til 4 personer pr. rom. I tillegg har vi 9 større rom som kan utvides 1-2 ekstra senger. Vi har også 2 store leiligheter ved bassenget som kan bookes direkte på e-post.

I tillegg til hotellet tilbyr vi også overnatting på Bø Vertshus (ikke selvhushold), kun 3 min. gange fra Bø Hotell. Sengetøy og frokost er inkludert og du har tilgang til alle hotellets fasiliteter.

KLIKK HER FOR Å BOOKE !
KLIKK HER FOR Å BOOKE SOMMARLANDPAKKE!

Mer fra Visit Bø