Sommerferie for hele familien

Opplev solfylte Telemark og Bø Sommarland

BOOK SOMMERLANDPAKKE
Bø Hotell er et perfekt utgangspunkt for ferie hele familien, med kort avstand til Bø Sommarland og mange aktiviteter i området. Og etter en lang dag kan du nyte en god middag og et kveldsbad i utebassenget i hagen på hotellet. Spar også tid og penger med vår Sommarlandpakke!

Aktiviteter for hele familien på Bø Hotell

Vi har familieshow 6 dager i uken (26. juni til 5. august). Mandag til fredag underholder Erik Mogeno, kjent fra blant annet Norske Talenter.  Og lørdager får vi besøk av tryllekunstneren Vegardo!

I tillegg har vi en hotellhage med to utebasseng, XL-sjakk, Shuffleboard, lekerom, bordtennis, minigolf og familievennlig restaurant med lunsjretter og en familievennlig sommerbuffé med noe for alle! Og kun 200 meter fra hotellet er det skatepark, basketballbane, strandvolleyballbane, tennisbane og en flott park.

Bø, et levende sentrum

Med gangavstand til Bø Sentrum (3 min.) fra hotellet, er det også kort vei til hyggelige kafeer, butikker, kjøpesenter, park og restauranter. Hotellet ligger også vegg i vegg med Gullbring Kulturanlegg. Her finner du kino og treningssenter.


Overnatting og 2 dagers entre til Bø Sommarland

Bø Hotell tilbyr "Sommarlandpakker" med overnatting på Bø Hotell inkludert inngang i 2 dager til Bø Sommarland. Dette sparer dere både for tid, penger og stress. Billettene kan benyttes på 2 valgfrie dager under oppholdet. Og det kan du bestemme når du kommer.

Mye å oppleve i Bø og Midt-Telemark

Korte avstander og det store utvalget av aktiviteter i Bø og Midt-Telemark gjør at man kan kaste seg ut i vannskliene i Bø Sommarland, sykle langs Telemarkskanalen, oppleve slusene fra kanalbåtene, gå en runde på Norsjø Golfpark med spektakulær utsikt over Norsjø, klatre i tretoppene i Høyt & Lavt, gå nydelige turer på Lifjell og kjøre et par runder med Wakeboard på Norsjø Kabelpark. Alt uten å kjøre mer enn 20 min. fra Bø Hotell.

Våre ansatte hjelper deg med å planlegge utflukter i området og de har unik lokalkunnskap som gir deg det lille ekstra. For vi vil at når du først har tatt turen til oss, så skal du få maksimalt ut av det.

Enda flere gode tips til aktiviteter og severdigheter finner du på Visit Bø sine sider. Her finner du noe for alle aldre og ønsker.