Planlegg ditt møte

Et godt møte eller konferanse avhenger av god planlegging. Da kan deltakere og foredragsholderevia all sin energi og konsentrasjon til innholdet.

Vi har lang erfaring med kurs og konferanser, og har laget en sjekkliste du bør gå igjennom før og under planleggingen.

Fase 1: Forespørsel og tilbud

Ta kontakt med oss via e-post, telefon 35 06 08 00 eller via vårt forespørsel-skjema. For at vi skal kunne gi deg et best mulig tilbud og tilpasset opplegg, trenger vi så mye informasjon som mulig. Så husk å ta med følgende: antall deltagere, tentativt program, overnatting og evt. andre behov, ønsker og tilrettelegging.

Fase 2: Bestilling og bekreftelse

Når vi har blitt enig om alle detaljer og pris, sender vi dere en ordrebekreftelse som bekreftes av dere. Denne ordrebekreftelsen inneholder våre salgs og leveringsbetingelser.

Fase 3: Detaljer før ankomst

Informasjon om deltagere og tilrettelegging

For at dine deltagere skal få en best mulig opplevelse, er det viktig at så mange detaljer som mulig er på plass før ankomst. Ved påmelding og innhenting av informasjon er det viktig at dere får oversikt over allergier, matintolleranse og andre tilrettelegginger i fohold til funksjonshindringer osv. Dette gjelder feks. svaksynte og hørsel- og bevegelsehindrede deltagere.

Vennligst send oss navnliste  senest 1 uke før ankomst. Etter det ønsker vi kun å få tilsendt endringer, ikke nye lister. Mal til navneliste kan du laste ned her.

Program med tidspunkter for ankomst/avreise, pauser, lunsj og middag

Vi har lang erfaring med å planlegge ulike arrangement og en god tidsplan er viktig for at alt skal foregå smertefritt. Vi bidrar gjerne med våre innspill. Et lite tips er å se til at dere legger inn en pause for utsjekk før 11:00 på avreisedagen. Slik at både vi og dere kan være forberedt slik at det ikke går utover tidsplanen.

Pausemat eller andre forfriskninger

Det beste resultatet får du med opplagte og konsentrerte deltagere på møtet! Sunn og energirik frokost og lunjs holder blodsukkeret i sjakk og gir god energi, men utover dagen og frem til middag vil det kanskje bli behov for litt påfyll? Ta en titt på vår pausematmeny. Vi tilpasser rettene allergier om det er ønskelig.

Festkveld med oppgradert meny

Dagens middag settes opp av vår kjøkkensjef samme uke som ankomst og er tilpasset sesong med tilgang av råvarer. Ønsker dere en noe mer spesiell festkveld eller galla? Da anbefaler vi vår oppgraderingsmeny - her får du både eget lokale, flott festdekket bord og en oppgaredrt meny med litt ekstra. Se våre oppgraderingsmenyer her.  Vi gjør oppmerksom på at prisen på denne menyen kommer i tillegg til avtalt kurspris og gjelder kun gjester som bor i kurspensjon.

Fase 4: Under oppholdet

Mottakelse og ankomst

Når dere ankommer hotellet ber vi dere ta kontakt med resepsjonen for å gå igjennom program, og sjekke at vi har alle detaljer på plass. Dere vil også da få mulighet til opplæring i teknisk bruk av møterom, og tilgang til en som vil kunne hjelpe dere under hele møtet/konferansen. Merk at det er ikke alle endringer vi klarer å gjøre samme dag som dere kommer, men vi vil gjøre vårt beste til å tilpasse oss ønsker og endringer.