Planlegg ditt møte hos oss

Et godt møte eller konferanse avhenger av god planlegging. Da gir du dine deltakere og foredragsholdere mulighet til å via all sin energi og konsentrasjon til innholdet du ønsker å presentere. Vi har lang erfaring med kurs og konferanser, og har laget en sjekkliste du bør gå igjennom.

Forespørsel med tilbud

Ta kontakt med oss via e-post, telefon eller via vårt forespørsel-skjema her! For at vi skal kunne gi deg et best mulig tilbud og tilpasset opplegg, trenger vi så mye informasjon som mulig. Antall deltagere, tentativt program, overnatting og evt. andre behov og ønsker. Bruk gjerne vår tidsplan som en mal for ditt opphold.

Bestilling og bekreftelse

Når vi har blitt enig om alle detaljer og pris, sender vi dere en ordrebekreftelse som bekreftes av dere. Denne ordrebekreftelsen inneholder våre salgs og leveringsbetingelser.

Detaljer før ankomst

For at dine deltagere skal få en best mulig opplevelse, er det viktig at så mange detaljer som mulig er på plass før ankomst. Bruk gjerne vår tidsplan og navnliste som et utgangspunkt. Sendes inn minimum 1 uke før ankomst.

Tidspunkter for ankomst/avreise, pauser, lunsj og middag

Vi har lang erfaring med å planlegge ulike arrangement og en god tidsplan er viktig for at alt skal foregå smertefritt. Vi bidrar gjerne med våre innspill.

Pausemat eller andre forfriskninger

Det beste resultatet får du med opplagte og konsentrerte deltagere på møtet! Sunn og energirik frokost og lunjs holder blodsukkeret i sjakk og gir god energi, men utover dagen og frem til middag vil det kanskje bli behov for litt påfyll? Ta en titt på vår pausematmeny. Vi tilpasser rettene allergier om det er ønskelig.

Festkveld med oppgradert meny

Dagens middag settes opp av vår kjøkkensjef samme uke som ankomst og er tilpasset sesong med tilgang av råvarer. Ønsker dere en noe mer spesiell festkveld eller galla? Da anbefaler vi vår oppgraderingsmeny - her får du både eget lokale, flott festdekket bord og en oppgaredrt meny med litt ekstra. Se våre oppgraderingsmenyer her.  Vi gjør oppmerksom på at prisen på denne menyen kommer i tillegg til avtalt kurspris og gjelder kun gjester som bor i kurspensjon.

Navnliste

Både vi og dere ønsker å vite hvem som kommer på kurset. Vennligst fyll ut navneliste og send den til oss senest 1 uke før ankomst. Mal til navneliste kan du laste ned her.

Matbehov, tilrettelegging og allergier

Vi gjør oppmerksom på at matintoleranse eller allergier som ikke er meldt inn innen kl. 08:00 ankomstdag, belastes Kr. 200,- per person. Dette innebærer en stor merbelastning for vårt kjøkken og ber om forståelse for dette.