JULEBORD

Stor buffé, bar og live musikk

Vi inviterer bedrifter, foreninger, familier og private vennegjenger til en hyggelig førjulstid på et julepyntet hotell. Vi har et rikt utvalg av tradisjonsrik hjemmelaget mat. Spesielt gleder vi oss til julebord i helgene med dans og levende musikk! I ukedagene (fra tirsdag 28. november) serverer vi julelunsj og varm julematbuffé på kveldene. Og glem heller ikke vårt tradisjonell familiejulebord.

Julebord med live musikk

Fredag og lørdag inviterer vi til stort julebord med tradisjonell fullspekket julebuffet og live musikk! Våre kokker har satt sammen et stort og innholdsrikt julebord med varme og kalde tradisjonsrike juleretter, desserter og kaker. Etter middag fortsetter festen i restauranten med live musikk som garanterer allsang, dans og god stemning.

Vi tar imot grupper og gjenger mellom 2 og 200 personer. Så send en forespørsel i dag via skjema under. Du kan også sende en e-post til post@bohotell.no eller ringe 35 06 08 00.

725,- per person inkl. stort julebord, dessert, kaffe og live musikk.

Ta kontakt for priser inkl. overnatting for større grupper.

Datoer med live musikk

Fredag 24.11 Trio "Frogner & Larsen Experience"
Lørdag 25.11 Trio "Frogner & Larsen Experience" 
(NB! Start denne kvelden med Byting-konsert i Gullbring kl. 17:15, vi har egen Byting-julebord-pakke!)

Fredag 01.12 Trio "Olav Ajer band"
Lørdag 02.12 Trio "Olav Ajer band"

Fredag 08.12 Trubadur "Rolf Olav Ringkjøp"
Lørdag 09.12 Trubadur "Rolf Olav Ringkjøp"

Image
Image
Image

Varm julebuffe og julelunsj midtuke

I ukedagene (fra tirsdag 28. november) frem mot jul serverer vi en varm julebuffet med alle tradisjonelle varme juleretter (Ribbe, medisterkaker, medisterpølser, pinnakjøtt og lutefisk. Servert med alt tilbehør.) og desserter.
Pris per person 475,-

Julebuffe eller julelunsj er også en fin ting å kombinere med et dag- eller kveldsmøte i et av våre møterom. Pris fra 645,- per person inkl. leie av møterom med teknisk utstyr og kaffe/te i møterom. Dette må reserveres på forhånd.

Trykk på knappene under, send en e-post til post@bohotell.no eller ring 35 06 08 00 for å reservere.

Familiejulebord

Søndag 10. desember ønsker vi velkommen til vårt tradisjonelle familiejulebord med stor julebuffet og hyggelig stemning. Kanskje en liten overraskelse til de minste også?

1. bordsete kl. 13:00 og 2. bordsete kl. 16:00.
Voksen 495,- / 10 til 15 år: 245,- / 5-9 år: 145,- / 0-4 år: gratis

Vær tidlig ute og reserver bord nå ved å trykke på knappen under, sende en mail til post@bohotell.no eller ringe 35 06 08 00. Husk å spesifisere antall voksne og barn.