Etter en vandring på nesten 3000 km fra Barentshavet til norskekysten kommer havets luksuriøse delikatesse til Bø Hotell lørdag 15. februar. Men i år kommer den ikke alene Vi er så heldig at selveste Eirik Lillebø fra Vaaghals og Code kommer som gjestekokk! I tillegg til å bidra på kjøkkenet vil han holde et kåseri om Skrei i løpet av kvelden. Vår kjære Asbjørn Botnen er kveldens kaptein, og vil lose oss trygt i havn.
Det blir en festaften i skreiens tegn, og vi håper på en smakfull kveld. Kjøkkenet tilbereder et måltid bestående av fiskesuppe, torsk, lever, torsketunge, rogn og desserter. Og i glassene frister vi med god drikke.
Har du en god historie?
Under og etter middag håper vi det blir servert gode historier av våre gjester som skal få lattermuskelen trent. Det er åpen mikrofon, så vi oppfordrer gjestene om å ta med seg sine beste historier. Eller at du inviterer noen taleføre personer med deg
Send oss gjerne en melding eller meld i fra når du booker, sli at vi kan sette deg opp på en liste over forteller.
Del denne matopplevelsen med venner og bekjente, for dette blir en kveld dere sent vil glemme.
Pris kr 675,- pr. person. Inkl. dessertbuffé og kaffe.
Dersom du eller noen tilreisende venner vil nyte god vin til maten og synes det er litt langt hjem, kan vi tilby overnatting på hotellet fra kr 795,- per person (i dobbeltrom) inkludert frokost neste dag.Reserver bord på www.bohotell.no/bordreservasjon
Velkommen til Skreiaften på Bø Hotell