Topp 6 grunner til å legge din neste konferanse til Bø Hotell

| 3 minutter lesetid

Skal du arrangere et møte eller en konferanse? Her har du 6 gode grunner til å velge Bø Hotell.

1. God beliggenheten

Hotellet har en svært god beliggenhet og ligger sentralt i Vestfold og Telemark fylke.  Det ligger bare 2 timer unna Oslo i øst og 3 timer unna Kristiansand i sør. Med andre ord vi er «Møtestedet midt i Telemark». Transport mulighetene til oss er mange, du kan velge å komme hit med både bil, buss eller tog.

2. Vi tilbyr nydelig mat som holder energien og humøret på topp

Maten på kurs og konferanser er noe vi har sterkt fokus på. Vi serverer god mat i rikelige porsjoner, og vårt kjøkken har lang erfaring med å servere kurs og konferansegjester. Vi serverer tradisjonelle lokale retter og smaker av høy kvalitet, og med en kreativ vri.

Mange av våre møtepakker inkluderer som standard frukt i møterom, energirike nøtter, kaffe og isvann. Og i vår pausematmeny finner du mye god mat og drikke du kan benytte deg av under oppholdet hos oss for å holde energinivået oppe under lange samlinger.

3. Gode tekniske fasiliteter

I alle møterommene våre finner du gode tekniske fasiliteter. Gode prosjektorer, mikrofonsystem, godt lydanlegg, teleslynge (i store møterom), whiteboard og flipboard i alle rom. Vi har videokonferansesystem av høy kvalitet i møtesalen med 2 kamera og mikrofon for 2-veis kommunikasjon, noe som gjør det mulig for hybridmøter og videokonferanser. Vi har også flere portable videokonferansesystemer til bruk i mindre møterom.

4. Aktiviteter for å bygge samhold i gruppa

Vi kan tilby forskjellige morsomme aktiviteter under oppholdet hos oss. Hva med ølsmaking med Lindheim Ølkompani? Eller shuffleboard konkurranse, quiz, og indoor escaperoom? Med disse aktivitetene garanterer vi god stemning, et styrket samhold i gruppa og et vekket konkurranseinstinkt hos mange.

5. Hyggelig atmosfære

En ting som er helt sikkert er at når du ankommer hotellet, blir du møtt med en hyggelig og god atmosfære hos oss. Både før og etter møtet kan du sitte og slappe av i lobbyen vår med noe varmt eller kaldt å drikke, og senke skuldrene. Og er dere en stor gruppe, har dere hotellet helt for dere selv. Og vi legger til rette for en samling slik dere ønsker.

6. Du er trygg her

Vi er opptatt av at gjestene våre skal få en trygg opplevelse når de besøker hotellet vårt og vi tilrettelegger for at du skal få en behagelig og bekymringsfri overnatting i Bø, samt god service og hjelp til alt du måtte lure på. Har du det bra, har vi det bra!