Topp 6 grunner til å legge din neste konferanse til Bø Hotell

Skal du arrangere et møte eller en konferanse? Her har du 6 gode grunner til å velge Bø Hotell.

1. God beliggenheten

Hotellet har en svært god beliggenhet og ligger sentralt i Vestfold og Telemark fylke.  Det ligger bare 2 timer unna Oslo i øst og 3 timer unna Kristiansand i sør. Med andre ord vi er «Møtestedet midt i Telemark». Transport mulighetene til oss er mange, du kan velge å komme hit med både bil, buss eller tog.

2. Vi tilbyr nydelig mat som holder energien og humøret på topp

Maten på hotellet er noe vi setter høyt på lista. Vi er kjent for god mat som kommer i rikelige porsjoner, og vårt kjøkken har lang erfaring med å servere kurs og konferansegjester. Vi serverer tradisjonelle lokale retter og smaker av høy kvalitet, og med en kreativ vri.

Flere av våre møtepakker inkluderer frukt i møterom, og på vår pausematmeny finner du mye god mat og drikke du kan benytte deg av under oppholdet hos oss.

3. Gode tekniske fasiliteter

I alle møterommene våre finner du gode tekniske fasiliteter. Blant annet noe av det vi kan tilby er gode prosjektorer, mikrofonsystem, godt lydanlegg, whiteboard og flipboard i alle rom. Det finnes et videokonferansesystem av høy kvalitet i møtesalen, noe som gjør det mulig for hybridmøter og videokonferanser.

4. Aktiviteter for å bygge samhold i gruppa

Vi kan tilby forskjellige morsomme aktiviteter under oppholdet hos oss. Hva med ølsmaking med Lindheim Ølkompani? Eller shuffleboard konkurranse, quiz, og indoor escaperoom? Med disse aktivitetene garanterer vi god stemning, et styrket samhold i gruppa og et vekket konkurranseinstinkt hos mange.

5. Hyggelig atmosfære

En ting som er helt sikkert er at når du ankommer hotellet, blir du møtt med en hyggelig og god atmosfære hos oss. Både før og etter møtet kan du sitte og slappe av i lobbyen vår med noe varmt eller kaldt å drikke, og senke skuldrene.

6. Du er trygg her

Vi er opptatt av at gjestene våre skal få en trygg opplevelse når de besøker hotellet vårt og vi tilrettelegger for at du skal få en behagelig og bekymringsfri overnatting i Bø, samt god service og hjelp til alt du måtte lure på. Har du det bra, har vi det bra!