Bø Hotell tilbyr skreddersydde aktiviteter for store og små grupper

 

Bø Hotell tilbyr aktiviteter for både små og store grupper, inne og ute. Sett av 30 min. eller 2 timer i løpet av et opphold hos oss, og vi kan love at det gir energi og samhold til gruppen. Under finner du noen ulike forslag til aktiviteter vi har. Om du ønsker, kan vår event-ansvarlig ta kontakt for tilpassede aktiviteter.

> SEND FORESPØRSEL

Telefon: 35 06 08 00
post@bohotell.no

Utvalgte aktiviteter på Bø Hotell


Ølsmaking med Lindheim Ølkompani

Vi tilbyr ølsmaking med Lindheim Ølkomanpani. Dette kan gjørs både her på hotellet før feks. middag, eller det kan gjøres som en utflukt til Gvarv, og Lindheim Ølkompani sitt bryggeri.

Varighet:  ca. 45-90 minutter.
Antall: Fra 5 til 30
Ta kontakt for pris.

Shuffleboard-konkurranse

Shuffleboard er en utrolig morsom aktivitet, som får både fram det beste og dårligste i deg 😉  Konkurranseinstinktet trigges rakst! Dere kan enten leie brette og spille fritt, eller så kan vi sett opp en uformell turnering for dere.

Varighet:  ca. 90 minutter.
Antall: Fra 4 til 16
Ta kontakt for pris.
Ingen forkunnskaper er nødvendig.

Quiz med snært

En litt hissigere variant av et vanlig cityrace, hvor fokuset er å løse oppgaver raskt, i tilfeldig rekkefølge, men med en viss strategi – slik at man får flest mulig poeng innenfor en gitt tid.

Passer for alle som tåler en liten pulsøkning uten at dere behøver å frykte for helsa. Kombineres gjerne med en stopp på et av Bøs serveringssteder, slik at man både får pustet ut og slukket tørsten.

Varighet:  ca. 90 minutter.
Antall: Fra 5 til 500
Ta kontakt for pris.
Ingen forkunnskaper er nødvendig.

Bø Challenge

Velkommen til et interaktivt rebusløp i og rundt Bø sentrum. Dere deles inn i lag og vil ha start og målgang utenfor hotellresepsjonen. Som et friskt avbrekk etter møtet og som en bra oppladning til middag skal dere konkurrere dere gjennom ulike oppgaver vi har plassert rundt i nærområdet. Noen poster er bemannet, noen ikke – all info vil dere få gjennom nettbrettene dere benytter.

Passer for absolutt alle, lavterskel og lettbeinte oppgaver og en garantert høydare når vi viser filmsammendraget litt senere på kvelden.

Varighet: 60-90 minutter.
Antall: Fra 5 til 500
Ta kontakt for pris.
Ingen forkunnskaper er nødvendig.

Kampen om tungtvannet – interaktivt escaperoom

Har dere de strategiske og taktiske egenskapene til å løse dette oppgave settet i tide? Evner dere å være beslutningsdyktige, fikse stress, støy og avbrytelser? Har dere testet hverandres evne til å lytte og handle med et minimum av informasjon?

Gutta som gjennomførte Operasjon Gunnerside hadde disse egenskapene. Sin unge alder til tross, de planla og gjorde det som i etterkrigstiden er definert som en av de mest vellykkede sabotasjeaksjoner noensinne. Et spill som garantert vekker konkurranseinstinktet hos de fleste av dere.

Varighet: 70 minutter.
Antall: Fra 5 til 500
Ta kontakt for pris.
Ingen forkunnskaper er nødvendig

Hackathon Indoor Escapegame

Den perfekte aktiviteten gjennom hele vinterhalvåret – for store og små grupper! Inndelt i grupper à 5-8 personer vil dere konkurrere mot hverandre i en heseblesende time! Nøkkelen for å løse oppgavene raskest ligger i å ha god kommunikasjon, evnen til å delegere, lytte og beslutte.

Helt perfekt som avsluttende aktivitet mellom møte og middag. Passer for grupper som liker å utfordres, liker logiske nøtter og brister og som ønsker å ta en uformell stresstest.

Varighet: ca. 75 minutter.
Antall: Fra 8 til 150
Ta kontakt for pris
Ingen forkunnskaper er nødvendig

Beat for Beat

Mange har vært med på ulike former for musikkquiz og noen har kanskje vært med på noe som ligner på denne varianten også – men faktum er at musikk, samfunnsrelaterte oppgaver og konkurranse aldri er feil. Her kjører vi en enkel og inkluderende quiz, hvor vi inviterer til engasjement! Konseptet er like genialt som det er enkelt og skal ta dere gjennom en tidsreise i musikkens og historiens univers og samtidig dele ut poeng til de som prøver, men kanskje ikke kan.

Beste vokal, verste vokal, beste forsøk, dypeste bass eller raffeste luftgitar. Alle blir sett og alle blir hørt. Dette er den perfekte aktiviteten rett etter middag – for å riste folk litt sammen.

Varighet: 45-120 minutter avhengig av antall og innhold.
Antall: Fra 15 til 150
Ta kontakt for pris.
Ingen forkunnskaper er nødvendig.