Bryllup på Bø Hotell

Den dagen en skal si «ja» til den man elsker, er det godt å vite at alle detaljer blir ivaretatt.

Dagen er der endelig og dere kan senke skuldrene og nyte dagen og hverandre.

Overnatting

Alle brudepar får et av våre beste rom, inkludert sen utsjekk og forfriskninger servert på rommet.

Personlig oppfølging

Fra første henvendelse får du tildelt en kontaktperson på hotellet som vil gi dere personlig
oppfølging, tips og råd helt frem til den store dagen.

Lokaler

Vi møter dere med Prosecco og fersk frukt ute i vår hage. Her er det også mulighet til å arrangere vielsen. Våre festlokaler er luftig og moderne innredet, og passer til store og små bryllup.

Festmenyer

Fra vår festmeny kan du velge utsøkte kvalitetsretter som er spesielt satt sammen. Vi hjelper deg gjerne med anbefalinger og vin som passer til.

Oppdekning, blomster og dekor

Bordene blir dekket opp med festoppdekking, hvite duker, servietter og lys. Blomster, bordkort og dekor er ikke inkludert i bryllupspakken. De fleste ønsker et personlig preg på dette.

Bryllupspakke på Bø Hotell

  • Egen kontaktperson på hotellet
  • Prosecco og fruktfat (2 skjenkinger)
  • Treretters festmeny med 5 skjenkinger (2x forrett, 2x hovedrett, 1 x dessertvin)
  • Kaffe/te og avec (1x VSOP cognac eller valgfri likør fra vårt sortiment)
  • Mulighet for å ta med egne kaker
  • Eget lokale med festoppdekking, hvite duker, servietter og lys
  • Prosjektør og lydanlegg i festsal
  • Brudesuite for brudeparet
  • Rabatt på overnatting og gratis parkering

Her er to eksempler på bryllupspakker med en spesielt sammensatt meny med
drikkeforslag.

Bryllupsmeny 1

Prosecco og fruktfat (2 skjenkinger)
Telemarkskling fylt med rødløk, spekeskinke og persille i rømmekrem.
Vin: Gentil Hugel, Alsace, Frankrike
Helstekt oksefilet servert med sauterte grønnaker, syltet rødløk og rødvinsaus
Vin: Vidal Fleury Côtes du Rhône, Frankrike
Vaniljepannecotta med bringebærpurè
Dessertvin: Moscato d asti, Italia

Kaffe/te og avec (1x VSOP cognac eller valgfri likør fra vårt sortiment)
Kr 1445,- per person

Bryllupsmeny 2

Prosecco og fruktfat (2 skjenkinger)
Gravet elgkjøtt servert med tyttebærrømme og øyfjellbrau.
Vin: Santa Carolina, Cabarnet sauvignon, Chile Reinsdyrsteik servert med rosenkål, bakte rotgrønnsaker, tyttebær og viltsaus
Vin: Baron de ley Reserva, Rioja, Spania
Konfektkake servert med skogsbærsorbet
Desssertvin: Chateu Septy, Frankrike
Kaffe/te og avec (1x VSOP cognac eller valgfri likør fra vårt sortiment)
kr 1395,- per person


Send oss en forespørsel i dag!