Vi bygger ny konferanseavdeling

| 2 minutter lesetid

Vi er glad for å kunngjøre at byggearbeidet for vår nye kurs- og konferanseavdeling og ny oppdatert lobby og bar lounge startet 11. mars 2024, med mål om å stå ferdig før sommeren 2025. Denne utvidelsen er en nøye planlagt del av Bø Kunnskapspark, et nybygg på 2535 kvadratmeter som vil tilby moderne kontorlokaler.

Vår nye kurs- og konferanseavdeling vil ta opp 700 kvadratmeter i byggets første etasje, og vil gjøre oss godt rustet til å tilby møter og konferanser av høy kvalitet. Vi er ønsker å styrke Bø Hotells posisjon som et sentralt møtested i Telemark.

De øvre etasjene vil huse kontorlokaler innen Bø Kunnskapspark, og skape et godt miljø for innovasjon og samarbeid.

Viktig informasjon til våre gjester under byggeperioden
  • Hotellet vil opprettholde full drift gjennom hele byggeperioden. Alle fasiliteter, inkludert overnattingskapasiteter, vår restaurant, og møterom vil være tilgjengelige som vanlig. Og ikke minst vår store hage til sommeren vil være skånet for arbeidet.
  • Vi vil fortsatt tilby rikelig med parkering, og oppfordrer gjester til å følge den tydelige skiltingen og parkeringsanvisningene som tar hensyn til byggearbeidet og andre gjesters komfort.
  • Selv om det kan forventes noe støy fra byggearbeidet, er vi forpliktet til å minimere dette og sikre at ditt opphold er så behagelig og uforstyrret som mulig.
  • Vi er takknemlige for din forståelse for dette arbeidet og ser frem til å avduke våre nye og forbedrede fasiliteter. Våre kunders støtte og tilbakemeldinger inspirerer oss til å strebe etter stadig høyere standarder og tilby en enda bedre opplevelse for alle våre gjester.
Image