Pakke med 2 dager i Bø Sommarland og overnatting på Bø Hotell

Skal du i Bø Sommarland? Vi har egne «Sommarlandpakker» med overnatting inkludert 2-dagers billetter til Bø Sommarland! Spar tid og penger, klikk her for å gå til vår online-booking!

Nyt sommerferien på Bø Hotell og i Bø Sommarland

I sommersesongen er Bø Hotell en opplevelse for hele familien. Vi har familieunderholdning 5 dager i uken (høysesong), XL-sjakk, Shuffleboard, restaurant og en hage med to utebasseng!

Her kan du og din familie nyte lange sommerdager i et av Norges mest solrike områder. Hver morgen våkner du opp til en god frokost med påfyll av ny energi til en ny dag. Og før du nyter en velfortjent middag i hagen på hotellet kan du ta deg liten spasertur i Bø sentrum med butikker og kafeer.

Med Sommarlandpakke får du overnatting på Bø Hotell og inngang til parken i 2 valgfrie dager. Du sparer både tid og penger.

Eksempel: Familiepakke (2 voksne + 2 barn) med  1 overnatting og 2 dager i Bø Sommarland.  Pris fra 865,- pr. person.

Klikk her for å gå til vår online-booking!

Velg ankomst og avreise, antall personer dere er, finn rommet og bestill din «Sommarlandpakke».  Du kan selv velge lengde på ditt besøk hos oss, det er uansett inkludert billetter til 2 dager i sommarland som kan brukes i løpet av oppholdet.