Pakke med 2 dager i Bø Sommarland og overnatting på Bø Hotell

Bestill ferien til Bø Sommarland nå! Det lønner seg å kjøpe våre Sommarlandpakker, inkludert 2-dager i Bø Sommarland og overnatting på Bø Hotell! Spar både tid og penger.

På sommerferien er Bø Hotell en opplevelse for hele familien. Vi har familieunderholdning 6 dager i uken (høysesong), XL-sjakk, Shuffleboard, restaurant og en hage med to utebasseng!

Her kan du og din familie nyte lange sommerdager i et av Norges mest solrike områder. Hver morgen våkner du opp til en god frokost med påfyll av ny energi til en ny dag. Og før du nyter en velfortjent middag i hagen på hotellet kan du ta deg liten spasertur i Bø sentrum med butikker og kafeer.

BESTILL SOMMARLANDPAKKE

Med Sommarlandpakke får du overnatting på Bø Hotell og inngang til parken i 2 valgfrie dager. Du sparer både tid og penger.

Eksempel: Familiepakke (2 voksne + 2 barn) med  1 overnatting og 2 dager i Bø Sommarland.  Pris fra 995,- pr. person.

Velg ankomst og avreise, antall personer dere er, finn rommet og bestill din "Sommarlandpakke". Du kan selv velge lengde på ditt besøk hos oss, det er uansett inkludert billetter til 2 dager i sommarland som kan brukes i løpet av oppholdet.