Pakke med 2 dager i Bø Sommarland og overnatting på Bø Hotell

| 3 minutter lesetid

Bestill ferien til Bø Sommarland nå! Det lønner seg å kjøpe våre Sommarlandpakker, inkludert 2-dager i Bø Sommarland og overnatting på Bø Hotell! Spar både tid og penger.

På sommerferien er Bø Hotell en opplevelse for hele familien. Vi har familieunderholdning 6 dager i uken (høysesong), XL-sjakk, Shuffleboard, restaurant og en hage med to utebasseng!

Med Sommarlandpakke får du overnatting på Bø Hotell og inngang til parken i 2 valgfrie dager. Du sparer både tid og penger.

BESTILL SOMMARLANDPAKKE
Aktiviteter for hele familien på Bø Hotell

-
På Bø Hotell kan du få en liten smak av "syden" i Norge. I vår vakre hotellhage har vi utendørsbasseng som er oppvarmet og holder alltid en temperatur på 27 til 30 °C. Rundt bassenget står det solsenger klar for en lat dag ved bassenget. Trenger du å trimme kropp eller hjerne, er det XL-sjakk, bordtennis og minigolf rett i nærheten. Inne på hotellet finner du Shuffleboard og et lekerom.

Familieshow 6 dager i uken

-
Kl. 20:00 avslutter vi kvelden med gratis familieshow! (Mandag til lørdag, 26. juni til 5. august) Erik Mogeno, kjent fra Norske Talenter, vil underholde deg fra mandag til fredag med buktaling og trylling. Lørdager vil du få oppleve magien til tryllekunstneren Vegardo! Dette er en flott avslutning på dagen 🙂

Familievennlig restaurant

-
Restauranten på Bø Hotell serverer en stor frokostbuffé hver morgen, slik at du og dine skal få en god start på dagen. Vil du "chille" ved bassenget utover dagen har vi lunsjretter fra kl. 13:00. Men kl. 18:00 hver dag setter vi frem vår meget populære Sommerbuffé med en egen stor barne- og isbuffé! Her er det garantert noe for både store og små.

Området rundt hotellet

-
Hvis du ønsker å utforske området rundt hotellet, ligger en skatepark, basketballbane, strandvolleyballbane, tennisbane og en flott park kun 200 meter unna. Der er det også flere lekeapparater og kort vei til en stor is-kiosk på torget. Vi har også fått bowling og spillhall i sentrum, så ikke nøl med å spørre i resepsjonen for tips!

LES MER OM SOMMER PÅ BØ HOTELL

Eksempel: Familiepakke (2 voksne + 2 barn) med  1 overnatting og 2 dager i Bø Sommarland.  Pris fra 995,- pr. person.

Velg ankomst og avreise, antall personer dere er, finn rommet og bestill din "Sommarlandpakke". Du kan selv velge lengde på ditt besøk hos oss, det er uansett inkludert billetter til 2 dager i sommarland som kan brukes i løpet av oppholdet.

BESTILL SOMMARLANDPAKKE