Golfpakke med spill på Norsjø Golfpark

| 2 minutter lesetid

Kom og spill på en av Norges desidert flotteste golfbaner, og etter runden kan du avslutte dagen i vår restaurant med en god middag og noe friskt i glasset.

Golfpakke inkludert overnatting, frokost og greenfee.
Pris fra 1045,- per person i dobbeltrom.

BOOK GOLFPAKKE

En av Norges vakreste golfbaner

Start dagen med en runde på Norsjø Golfpark (kun 20 min. med bil fra hotellet). Banen har åpne fairways og flere utfordrende green-områder, slik at den appellerer til alle kategorier av golfspillere. Det er en praktfull skogs-/parkbane som ligger idyllisk til ved Norsjø på Ulefoss. Fra banen skuer du utover det stille vannet og Lifjell (starten av den norske fjellheimen) mens du spiller det ene spektakulære hullet etter det andre. Denne banen er helt i toppen av hva Norge kan by på av golfbaner.

Når du booker golfpakke hos oss betaler du for greenfee via våre pakker, men du må fortsatt booke teetime via Golfbox. Om det ikke er åpnet for booking av teetime, kan du informere oss om ønsket teetime via e-post eller som kommentar når du booker.

Hyggelig overnatting i sentrale omgivelser

Når du har registrert din siste score på hull 18, kan du avslutte dagen på Bø Hotell med en god middag og noe friskt i glasset. Eller du kan ta deg en liten runde med kafebesøk eller shopping i Bø sentrum. Dagen etter våkner du til en hyggelig frokost. Det er også et fantastisk turterreng i Bø og på Lifjell, og du kan ta en tur innom slusene i Vrangfoss på Telemarkskanalen.