Bø Hotell er et flott utgangspunkt for familieferie,
med kort avstand til Bø Sommarland og andre familievennlige aktiviteter.
 

Sommerferie på Bø Hotell, kun 5 minutter fra Bø Sommarland

Bø i Telemark og Bø Hotell er en perfekt base for å oppleve alt det fantastiske Telemark har å by på. Et flott utgangspunkt for familieferie i norge med mange aktiviteter for store og små.

Korte avstander mellom det meste gjør at man for eksempel kan rekke over både vannskliene i Bø Sommarland, slusene på Telemarkskanalen, fairways på Norsjø Golfpark, tretoppene i Høyt & Lavt og Wakebordbanen på Norsjø Ferieland på en helg!

Bø Hotell ligger i vakre og rolige omgivelser i Bø sentrum. Om sommeren kan du kose deg i solsenger ved 2 utendørs svømmebasseng, tegne og leke i eget lekerom, utfordre pappa og mamma i XL-sjakk eller Shuffleboard, nyte en stor grillbuffet og avslutte dagen med gratis familieshow.

Vi tilbyr overnatting i rom på Bø Hotell og på Bø Vertshus (ikke selvhushold), kun 3 min. gange fra Bø Hotell. Sengetøy og frokost er inkludert og du har tilgang til alle hotellets fasiliteter.

Vår restaurant serverer frokost, lunsj og stor grillbuffet hver eneste kveld.

Skal du i Bø Sommarland ? Vi har «Sommarlandpakker» med overnatting på Bø Hotell inkludert inngang til Bø Sommarland i 2 dager. Klikk her for å gå til vår booking-portal for å lese om hvordan du kan kjøpe «Sommarlandpakke».

Vi tilbyr også overnatting i leiligheter (selvhushold) på Lifjell og Buen i nærheten av Bø Sommarland (5 min. med bil fra Bø Hotell). Her er ikke sengetøy, utvask eller frokost inkludert i prisen.

Men som gjest på Buen og Lifjell har tilgang til Bø Hotell sine fasiliteter.

Hotellet ligger vegg i vegg med Gullbring Kulturanlegg. Her finner du kino og treningssenter. I umiddelbar nærhet til hotellet er det også tennisbane, basketbane og strandvolleyballbane. Og med gangavstand til Bø Sentrum, er det kort vei til 2 kjøpesenter, butikker og kafeer.

Stor Grillbuffet for hele familien

Hver dag fra 1. juli til 10. august har vi stor grillbuffet med egen barnebuffet, isbuffet og dessertbuffet. Egne priser for barn.

Gratis familieshow og sirkusskole

Tirsdag til lørdag kl. 21:00 er det gratis familieshow ved bassenget for alle våre buffet og hotellgjester. Gjelder perioden 02. juli til 3. august.

Hagekonsert hver fredag i juli ute i vår hotellhage

Hver fredag inviterer vi til konsert i vår hotellhage. Det er ulike artister fra området som fremfører sine egne sanger. Ulik sjanger hver fredag. Konsertstart presis kl. 20:00.

Lekerom og aktiviteter for de minste

Lekerom, shuffleboard, minigolf, lekeplass, tegnekonkurranse og filmvisning. Det er mye som skjer på Bø Hotell for de minste.

Book overnatting