Overnatting inkludert 2 dager i Bø Sommarland

Overnatting inkludert 2 dager i Bø SommarlandBo midt i Bø Sentrum, kun 5 min. med bil fra Bø Sommarand. Bø Hotell er et flott hotell for familieferie med aktiviteter, eget lekerom, stor barnevennlig grillbuffet og en hage med 2 utebasseng. Det lønner seg å kjøpe Sommarlandpakke hos oss. Da får du overnatting og 2-dagersbilletter til Bø Sommarland til en redusert pris, og du slipper kø når du skal inn i parken.

KLIKK HER FOR Å BESTILLE!

Bø Hotell er et flott utgangspunkt for familieferie, med kort avstand til Bø Sommarland og andre familievennlige aktiviteter. Et flott utgangspunkt for familieferie i norge med mange aktiviteter for store og små.

Bø Hotell ligger i vakre og rolige omgivelser i Bø sentrum. Om sommeren kan du kose deg i solsenger ved 2 utendørs svømmebasseng, tegne og leke i eget lekerom, utfordre pappa og mamma i XL-sjakk eller Shuffleboard, nyte en stor grillbuffet og avslutte dagen med gratis familieshow.

STOR DAGLIG GRILLBUFFET

Hver dag i høysessong har vi stor grillbuffet med egen barnebuffet, isbuffet og dessertbuffet. Egne priser for barn.

Les Mer

AKTIVITETER OG SHOW

Tirsdag til lørdag kl. 20:00 i høysesong er det gratis aktiviteter for alle barna på hotellet.

Les Mer

SOMMARLANDPAKKE

Spar penger og tid. Book Sommarlandpakke hos oss. Da får du overnatting og 2-dagersbillett til Sommarland til en redusert pris.

Les Mer

Vi tilbyr overnatting i rom på Bø Hotell og på Bø Vertshus (ikke selvhushold), kun 3 min. gange fra Bø Hotell. Sengetøy og frokost er inkludert og du har tilgang til alle hotellets fasiliteter.

Korte avstander mellom det meste gjør at man for eksempel kan rekke over både vannskliene i Bø Sommarland, slusene på Telemarkskanalen, fairways på Norsjø Golfpark, tretoppene i Høyt & Lavt og Wakebordbanen på Norsjø Ferieland på en helg!

Skal du i Bø Sommarland ? Vi har «Sommarlandpakker» med overnatting på Bø Hotell inkludert inngang til Bø Sommarland i 2 dager. Klikk her for å gå til vår booking-portal for å lese om hvordan du kan kjøpe «Sommarlandpakke».

Vi tilbyr også overnatting i leiligheter (selvhushold) på Lifjell og Buen i nærheten av Bø Sommarland (5 min. med bil fra Bø Hotell). Her er ikke sengetøy, utvask eller frokost inkludert i prisen. Men som gjest på Buen og Lifjell har du full tilgang til Bø Hotell sine fasiliteter.

Hotellet ligger vegg i vegg med Gullbring Kulturanlegg. Her finner du kino og treningssenter. I umiddelbar nærhet til hotellet er det også tennisbane, basketbane og strandvolleyballbane. Og med gangavstand til Bø Sentrum, er det kort vei til 2 kjøpesenter, butikker og kafeer.

Book overnatting