Julebord og julebuffet på Bø Hotell

Førjulstiden har en lang og rik tradisjon her på Bø Hotell og vi ønsker å invitere til en stemningsfull avslutning på året for deg og dine.

Hovedingredienser på Bø Hotell er masse hjemmelaget tradisjonell julemat og hyggelig julestemning. Vi tilbyr servering av julebuffet med bespisning i restauranten eller i egne lokaler. Vi har meget god plass og all servering er naturligvis tilrettelagt med hensyn til godt smittevern.

Fredager og lørdager fra 27. november

Vi serverer tradisjonell varm og kald julebuffet fra 27. november. Bestående av tradisjonelle varme og kalde juleretter. Blant annet vår egenproduserte rakfisk, husets velsmakende medisterkaker, ribbe med garantert sprø svor og lutefisk med tradisjonelt tilbehør. Inkludert dessert og kaffe.
Pris fra: 495,-

Mandager til torsdager fra 30. november

Vi serverer tradisjonell varm julebuffet fra 30. november. Ribbe, lutefisk og pinnekjøtt med tradisjonelt tilbehør. Kan gjerne kombineres med kveldsmøte før eller etter middag. Inkludert desserter og kaffe
Pris fra: 395,-

Lunsj med førjulstemning

Vi tilbyr smakfull julelunsj fra mandag 23. november. Kan gjerne kombineres med et møte. Må forhåndsbestilles.
Pris fra: 325,-

Familiejulebord

Søndag 13. desember inviterer vil til vårt tradisjonelle familiejulebord.

Julebord i gave?

Gi en smakfull opplevelse til dine kolleger eller andre som fortjener det.
Valgfritt beløp.

Ønsker du at vi skal reservere bord eller hjelpe dere med årets julebord? Send en henvendelse til [email protected] eller ring oss på telefon +47 35 06 08 00.