Jul på Bø Hotell

Vi gleder oss hvert år til å kunne invitere bedrifter, foreninger, familier og private vennegjenger til et julepyntet hotell med tradisjoner for rikt utvalg av hjemmelaget mat. Vi tilbyr julebord i helgene med dans og levende musikk. I ukedagene serverer vi julelunsj på dagtid og varm julematbuffet på kveldene. Og glem heller ikke vårt tradisjonell familiejulebord.

JULEBORD I HELGER

26. og 27. november, 3. og 4. desember og 10. og 11. desember.

Film: Luna Lars & the lonesome lovers. Spiller på alle julebord i helgene.

Siste helgen i november og de to første i desember inviterer vi til stort julebord med tradisjonell fullspekket julebuffet og live musikk! Nå er tiden inne for å danse og svinge seg, etter et år med ingen dans og allsang.

Disse helgene ønsker vi dere velkommen med aperitiff i vår lobby bar. Så trekker dere inn i restauranten der våre kokker har satt sammen et stort og innholdsrikt julebord med varme og kalde tradisjonsrike juleretter, desserter og kaker. Etter middag fortsetter festen i restauranten med «Luna Lars & the lonesome lovers» som spiller opp til dans og allsang! Bandet består av lokale musikere (Stian Dalen, Lars Steinar Hefre, Anders Hefre, Jostein Rørmark og Knut Eirik Hult) som garanterer god stemning. Bare se deres lille forsmak i videoen over!

Vi tar imot grupper og gjenger mellom 2 og 200 personer. Så send en forespørsel i dag via skjema under. Du kan også sende en e-post til [email protected] eller ringe 35 06 08 00.

645,- per person inkl. aperitiff, stort julebord, dessert, kaffe og musikk.

Reserver bord online her:

  Julebord med overnatting

  Helaften med overnatting og julebord. 1295,- per person i dobbeltrom. Enkeltromstillegg kr 300,-

   

  FAMILIEJULEBORD

  Søndag 12. desember ønsker vi velkommen til vårt tradisjonelle familiejulebord med stor julebuffet og hyggelig stemning. Kanskje nissen kommer også?
  1. bordsete kl. 13:00 og 2. bordsete kl. 16:00. Voksen: 445,- Barn: 165,- for 10-14 år og kr 95,- for 5-9 år. (0-4 år gratis)

  Vær tidlig ute og reserver bord nå ved å sende en mail til [email protected] eller ring 35 06 08 00. Husk å spesifisere antall voksne og barn.

  VARM JULEBUFFET

  (Mandag til torsdag fra 29. november til og med 20. desember)

  I ukedagene frem mot jul serverer vi en varm julebuffet med alle tradisjonelle varme juleretter og desserter. Pris per person 445,-

  Dette er også en fin ting å kombinere med et kveldsmøte i et av våre møterom før eller etter middag. Pris 595,- per person inkl. leie av møterom med teknisk utstyr og kaffe/te i møterom.

  JULELUNSJ

  Skal din bedrift invitere til et møte eller seminar? Fra slutten av november kan du inkludere dette med en smakfull julelunsj . Pris fra pr person 345,- for kun lunsj, og fra 595,- per person for full møtepakke inkl. julelunsj.