Skreifiskere

Vi feirer Skreifiske 29. februar

| 2 minutter lesetid

Etter en vandring på nesten 3000 km fra Barentshavet til norskekysten kommer havets luksuriøse delikatesse til Bø Hotell lørdag 29. februar. Dette blir en festaften i skreiens tegn, og vi garanterer mye latter, gode historier (sanne og usanne) og en smakfull kveld. 

Skreifiske er det viktigste sesongfisket etter torsk i Norge. Det starter i januar og varer ut april. I denne perioden kommer skrei fra Barentshavet inn til norskekysten for å for å gyte. Skreifiske feires over hele norge i februar, og hos oss lager vi et etegilde med masse god skrei og gode historier. I ekte nordnorsk ånd.

Våre dyktige kokker tilbereder et måltid bestående av fiskesuppe, torsk, lever, torsketunge, rogn og dessert. Og i glassene frister vi med god drikke.

Under middagen håper vi det også blir servert gode historier som skal få lattermuskelen trent. Det er åpen mikrofon, så vi oppfordrer gjestene om å ta med seg sine beste historier. Eller at du inviterer noen taleføre person med deg 🙂

Pris kr 495,- pr. person. Inkl. dessert og kaffe.
Reserverer plass ved å ringe 35 06 08 00 eller send en e-post til post@bohotell.no.

Del denne matopplevelsen med venner og bekjente, for dette blir en kveld dere sent vil glemme.

Dersom du eller noen tilreisende venner vil nyte god vin til maten og synes det er litt langt hjem, kan vi tilby overnatting på hotellet fra kr 595,- per person i dobbeltrom inkludert frokost neste dag.

Velkommen til Skreiaften på Bø Hotell