MENY SOMMER
Restauranten på Bø Hotell er åpen alle dager fra 13:00 til 21:00 frem til 15. august. Vi har stor uteservering og basseng til bruk for restaurantens gjester. Fra 17. august har vi åpent mandag til lørdag, 13:00 til 21:00.
Finn deg et bord i restauranten, noter deg ditt bordnr. og bestill mat og drikke i vår utebar eller lobbybar*. Vi ber om at kun en eller to personer bestiller mat og drikke i baren for å unngå trengsel i køen. Husk å holde avstand og bruk Antibac.
Italiensk Pizza
(13:00 til 21:00)
1. Margherita 139, –
Husets hjemmelagde tomatsaus og revet fast mozzarella og gulost.
(1 hvete, 2, 6, 7)
2. Klassikern 149, –
Husets hjemmelagde tomatsaus, skinke og revet fast mozzarella og gulost.
(1 hvete, 2, 6, 7)
3. Klassikerens sinte bror 159, –
Husets hjemmelagde tomatsaus, pepperoni og revet fast mozzarella og gulost.
(1 hvete, 2, 6, 7)
4. Carne Macinata 159, –
Husets hjemmelagde tomatsaus, kjøttdeig, mais, paprika og revet fast mozzarella og gulost.
(1 hvete, 2, 6, 7)
5. Solbrent (hvit pizza) 169, –
Hvit pizzasaus, pepperoni, rødløk, Jalapenos og revet fast mozzarella og gulost.
(1 hvete, 2, 3, 6, 7, 10)
6. BBQ Chicken 169, –
Husets hjemmelagde tomatsaus, BBQ-marinert kylling, rødløk, paprika, champignon og revet fast mozzarella og gulost.
(1 hvete, 2, 6, 7)
7. Parma Alarma 179, –
Husets hjemmelagde tomatsaus, parmaskinke og revet fast mozzarella og gulost. Pyntet med ruccola og parmesan.
(1 hvete, 2, 6, 7)
8. Anti Carne (Vegetar) 159, –
Husets hjemmelagde tomatsaus, tomat, oliven, rødløk, champignon, paprika og revet fast mozzarella og gulost. Kan også serveres som vegan.
(1 hvete, 2, 6, 7)
Dressing (Hvitløk eller BBQ) 25, –
(2, 3, 6, 7, 10 / 6)
Alle pizzaer kan serveres glutenfri. Bunnene er håndlaget lokalt og er ca 30cm i diameter, porsjonstørrelse.
Salater og småretter
(13:00 til 21:00)
9. Gresk salat 185, –
Salat med cherrytomat, agurk, rødløk, fetaost, oliven, olivenolje, salt og pepper. Serveres med rømmedressing, toast og smør.
(1 hvete, 2, 3, 6, 9, 10)
10. Rekesalat 185, –
Salat med pillede reker, cherrytomat, agurk, paprika og sylta rødløk. Serveres med rømmedressing, toast og smør.
(1 hvete, 2, 3, 6, 7, 9, 10)
11. Pølse og ”pomfri” 75, –
2 wiener servert med pommes bistro.
(2, 6, 7, 10)
12. Amerikansk pølsefest 159, –
Amerikansk røkt ostepølse fra Brødrene Brubakken i Kragerø.
Servert med coleslaw, sylta rødløk og pommes bistro.
(2, 3, 6, 7, 10)
Varme middagsretter
(18:00 til 21:00)
13. Grillfest i hagen 295, –
BBQ-marinerte ”pigwings”, marinert kyllingspyd, amerikansk røkt ostepølse fra Brødrene Brubakken, sylta rødløk og coleslaw. Servert med bakt potet med kryddersmør eller pommes bistro.
(2, 3, 6, 7, 10)
14. Havets gavepakke 295, –
Fiskepakke med laks, torsk, soltørka tomater, oliven purre, smør og amadinepoteter. En gavepakke for ganen.
(2, 6, 8)
Dessert
(13:00 til 21:00)
Lyst på noe søtt etter maten?
Velkommen til vår isbar ute i hagen eller i vår lobbybar*.
Allergener:
1: Gluten
2: Melk
3: Egg
4: Nøtter
5: Soya
6: Løk
7: Selleri
8: Fisk
9: Skalldyr
10: Sennep
11: Lupiner
12: Sulfitter
13: Sesamfrø
14: Bløtdyr
* Ved dårlig vær gjøres bestillinger i vår lobbybar.