MENY SOMMER

Restauranten på Bø Hotell er åpen alle dager fra 13:00 til 21:00 frem til 15. august. Vi har stor uteservering og basseng til bruk for restaurantens gjester. Fra 17. august har vi åpent mandag til lørdag, 13:00 til 21:00.

Finn deg et bord i restauranten, noter deg ditt bordnr. og bestill mat og drikke i vår utebar eller lobbybar*. Vi ber om at kun en eller to personer bestiller mat og drikke i baren for å unngå trengsel i køen. Husk å holde avstand og bruk Antibac.

Italiensk Pizza

(13:00 til 21:00)

1. Margherita 139, –
Husets hjemmelagde tomatsaus og revet fast mozzarella og gulost.
(1 hvete, 2, 6, 7)

2. Klassikern 149, –
Husets hjemmelagde tomatsaus, skinke og revet fast mozzarella og gulost.
(1 hvete
, 2, 6, 7)

3. Klassikerens sinte bror 159, –
Husets hjemmelagde tomatsaus, pepperoni og revet fast mozzarella og gulost.
(1 hvete, 2, 6, 7)

4. Carne Macinata 159, –
Husets hjemmelagde tomatsaus, kjøttdeig, mais, paprika og revet fast mozzarella og gulost.
(1 hvete, 2, 6, 7)

5. Solbrent (hvit pizza) 169, –
Hvit pizzasaus, pepperoni, rødløk, Jalapenos og revet fast mozzarella og gulost.
(1 hvete, 2, 3, 6, 7, 10)

6. BBQ Chicken 169, –
Husets hjemmelagde tomatsaus, BBQ-marinert kylling, rødløk, paprika, champignon og revet fast mozzarella og gulost.
(1 hvete, 2, 6, 7)

7. Parma Alarma 179, –
Husets hjemmelagde tomatsaus, parmaskinke og revet fast mozzarella og gulost. Pyntet med ruccola og parmesan.
(1 hvete, 2, 6, 7)

8. Anti Carne (Vegetar) 159, –
Husets hjemmelagde tomatsaus, tomat, oliven, rødløk, champignon, paprika og revet fast mozzarella og gulost. Kan også serveres som vegan.
(1 hvete, 2, 6, 7)

Dressing (Hvitløk eller BBQ) 25, –
(2, 3, 6, 7, 10 / 6)

Alle pizzaer kan serveres glutenfri. Bunnene er håndlaget lokalt og er ca 30cm i diameter, porsjonstørrelse.

Salater og småretter

(13:00 til 21:00)

9. Gresk salat 185, –
Salat med cherrytomat, agurk, rødløk, fetaost, oliven, olivenolje, salt og pepper. Serveres med rømmedressing, toast og smør.
(1 hvete, 2, 3, 6, 9, 10)

10. Rekesalat 185, –
Salat med pillede reker, cherrytomat, agurk, paprika og sylta rødløk. Serveres med rømmedressing, toast og smør.
(
1 hvete, 2, 3, 6, 7, 9, 10)

11. Pølse og ”pomfri” 75, –
2 wiener servert med pommes bistro.
(2, 6, 7, 10)

12. Amerikansk pølsefest 159, –
Amerikansk røkt ostepølse fra Brødrene Brubakken i Kragerø.
Servert med coleslaw, sylta rødløk og pommes bistro. 
(2, 3, 6, 7, 10)

Varme middagsretter

(18:00 til 21:00)

13. Grillfest i hagen 295, –
BBQ-marinerte ”pigwings”, marinert kyllingspyd, amerikansk røkt ostepølse fra Brødrene Brubakken, sylta rødløk og coleslaw. Servert med bakt potet med kryddersmør eller pommes bistro.
(
2, 3, 6, 7, 10)

14. Havets gavepakke 295, –
Fiskepakke med laks, torsk, soltørka tomater, oliven purre, smør og amadinepoteter. En gavepakke for ganen.
(
2, 6, 8)

Dessert

(13:00 til 21:00)

Lyst på noe søtt etter maten?
Velkommen til vår isbar ute i hagen eller i vår lobbybar*.


Allergener:

1: Gluten
2: Melk 
3: Egg 
4: Nøtter 
5: Soya 
6: Løk 
7: Selleri 
8: Fisk 

9: Skalldyr 
1
0: Sennep 
11: Lupiner 
12: Sulfitter 
13: Sesamfrø 
14: Bløtdyr

* Ved dårlig vær gjøres bestillinger i vår lobbybar.

 
Mer fra Visit Bø og Midt-Telemark