Kurs og konferanse med godt smittevern på Bø Hotell

Som arrangør av møter hos oss skal du være trygg på at dine gjester og våre ansatte blir tatt vare på i forhold til smittevern. Hotellet er nå i full drift og vi følger alle råd og retningslinjer fra nasjonale og lokale myndigheter, og har gjort mange tilpasninger til vår nye hverdag. Det skal være trygt å samles på Bø Hotell, og vi håper å kunne ønske deg velkommen i høst.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud! Eller ring 35 06 08 00 for å snakke med oss direkte.

Hvor mange kan du samle og hvor mange har vi plass til?

Dette er et spørsmål vi får ofte. Vi følger de gjeldende lover og regler som gjelder, og tilpasser våre møterom til dette. Om du ønsker å vite hva som gjelder i dag , ber vi deg ta kontakt med oss. Slik at vi sammen kan vurdere hvor mange dere kan være og hva slags arrangement det er.

Vi tilbyr selvfølgelig fortsatt den gode maten og servicen

Våre kurs og konferansepakker er noe justert, men med gode rutiner og godt renhold har vi muligheten til opprettholde det meste av tilbudet vårt. Vi tilbyr fortsatt frukt og nøtter i alle være møtepakker, og vi byr gjerne på rundstykker eller annen pausemat. Men det aller viktigste, kokkene lager fortsatt den gode maten vi er kjent for og stolt av. Så ikke vær redd, tilslørte bondepiker, karamellpudding og komler, ingen ting av dette er smittefarlig.

Noen utvalgte konkrete tiltak:

  • Det finnes stasjoner for hånddesinfeksjon i alle møtelokaler og fellesareal inkl. restaurant.
  • Alle møterom har plakater og informasjon som minner alle møtedeltagere på smittevern, avstand og hygiene.
  • Møterom og restaurant vaskes nøye, og alle bordflater og annet utstyr desinfiseres mellom alle møter.
  • Lokalene settes opp med minimum 1 meters avstand mellom hver møtedeltager.
  • Kontaktpunkter som dørhåndtak, kaffemaskin og vanndispenser, vaskes og desinfiseres ofte.
  • Servering av frokost, middag og lunsj skjer etter alle retningslinjer fra nasjonale og lokale myndigheter. Det er markert hvilken vei gjestene skal gå rundt evt. buffeer og personalet er til stede i lokalet  for å påse at det blir etterfulgt. Vi  har også satt opp markering på gulv for å minne om avstand.
  • Arrangementet må ha en ansvarlig arrangør (bestillers ansvar) som har oversikt over hvem som er tilstede med navn og kontaktinfo på alle deltakere. Denne kan leveres resepsjonen ved avreise, evt. før.

Vi håper dere kunne tenke dere en tur til oss på Bø Hotell. Så skal vi gjøre det vi kan for å legge ramme for en trygg og innholdsrik samling. Vi tilpasser oss deres ønsker og behov.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud! Eller ring 35 06 08 00 i dag!