Kurs og konferanse med godt smittevern på Bø Hotell

Som arrangør av møter hos oss skal du være trygg på at dine gjester og våre ansatte blir tatt vare på i forhold til smittevern. Hotellet er nå i full drift og vi følger alle råd og retningslinjer fra nasjonale og lokale myndigheter, og har gjort mange tilpasninger til vår nye hverdag. Det skal være trygt å samles på Bø Hotell, og vi håper å kunne ønske deg velkommen i høst.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud! Eller ring 35 06 08 00 for å snakke med oss direkte.

Hvor mange kan du samle og hvor mange har vi plass til?

I dag har du som arrangør lov til å samle opp til 200 deltagere på et arrangement på et offentlig sted. Forbeholdt at retningslinjer for smittevern og avstand blir hensyntatt. Vi har testet alle våre møterom og nedjuster til korrekt antall med tanke på avstand og smittevern, og det samme gjelder vår restaurant.

Med nye retningslinjer har vi en maksimal kapasitet på 64 personer i klasseromoppsett i vår største møtesal. Vi har utvidet et av våre mellomstore møterom, slik at vi også har et rom som kan ta opp til 36 personer i klasseromoppsett. I tillegg til 2 mindre møterom som har en kapasitet på 10 personer.

Vår restaurant har normalt en kapasitet på over 200 mennesker, men nå har vi justert dette ned til 80-90 gjester samtidig (om ingen er fra samme husstand). Men om det er flere møter på huset, så bestreber vi uansett å fordele dette utover.

Når det gjelder overnatting så har vi 63 rom. Pr. 01.08.2020 er det 61 rom, da vi pusser 2 rom 🙂 Dette passer fint sammen med vår kapasitet i møtesalen, og gjør at dere som gruppe kan booke hele hotellet og være uforstyrret.

Vi tilbyr selvfølgelig fortsatt den gode maten

Våre kurs og konferansepakker er noe justert, men med gode rutiner og godt renhold har vi muligheten til opprettholde det meste av tilbudet vårt. Vi tilbyr fortsatt frukt og nøtter i alle være møtepakker, og vi byr gjerne på rundstykker eller annen pausemat. Men det aller viktigste, kokkene lager fortsatt den gode maten vi er kjent for og stolt av. Så ikke vær redd, tilslørte bondepiker, karamellpudding og komler, ingen ting av dette er smittefarlig.

Noen utvalgte konkrete tiltak:

  • Det finnes stasjoner for hånddesinfeksjon i alle møtelokaler og fellesareal inkl. restaurant.
  • Alle møterom har plakater og informasjon som minner alle møtedeltagere på smittevern, avstand og hygiene.
  • Møterom og restaurant vaskes nøye, og alle bordflater og annet utstyr desinfiseres mellom alle møter.
  • Lokalene settes opp med minimum 1 meters avstand mellom hver møtedeltager.
  • Kontaktpunkter som dørhåndtak, kaffemaskin og vanndispenser, vaskes og desinfiseres ofte.
  • Servering av frokost, middag og lunsj skjer etter alle retningslinjer fra nasjonale og lokale myndigheter. Det er markert hvilken vei gjestene skal gå rundt evt. buffeer og personalet er til stede i lokalet  for å påse at det blir etterfulgt. Vi  har også satt opp markering på gulv for å minne om avstand.
  • Arrangementet må ha en ansvarlig arrangør (bestillers ansvar) som har oversikt over hvem som er tilstede med navn og kontaktinfo på alle deltakere. Denne kan leveres resepsjonen ved avreise, evt. før.

Vi håper dere kunne tenke dere en tur til oss på Bø Hotell. Så skal vi gjøre det vi kan for å legge ramme for en trygg og innholdsrik samling. Vi tilpasser oss deres ønsker og behov.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud! Eller ring 35 06 08 00 i dag!