Hvorfor bør du reise på sommerferie til Bø? Her er fire gode grunner

| 2 minutter lesetid

Det er mange grunner til hvorfor du bør velge å reise på sommerferie til Bø og besøke både Bø Hotell og Bø Sommarland. Her er 4 av de 😁

  1. Bø Sommarland er en av Europas største vannparker og har attraksjoner for hele familien. Fra adrenalin-pumpende vannsklier til barnevennlige områder. Og i år utvider de også med et helt nytt område på 800 kvadrat 😁
  2. Bø ligger i Telemark, en vakker region i Norge kjent for sin naturskjønnhet og rike kulturhistorie. Det er mange turmuligheter i området, inkludert fotturer i fjellene på Lifjell og sykkelturer langs telemarkskanalen og i Fruktbygda.
  3. Bø Hotell er et supert sted å bo mens du besøker området. Hotellet ligger fredelig til i sentrum av Bø og tilbyr moderne fasiliteter og komfortable rom. Vi har restaurant som serverer en deilige familievennlig buffe, hele sommeren! Og ikke minst kan du slappe av utover kvelden i vår egen hage med basseng og familieshow seks dager i uken!
  4. I tillegg til Bø Sommarland og Bø Hotell, er det mange andre attraksjoner og aktiviteter i området. Du kan feks. besøke Telemarkskanalen med vakre M/S Telemarken, en av Norges største turistattraksjoner, eller svinge deg mellom treerne i Høyt & Lavt Bø i Telemark. Det er også en av Norges flotteste golfbaner i området, spektakulære Norsjø Golfpark.

Alt i alt er Bø og Telemark et flott sted å tilbringe sommerferien. Du vil garantert få en minneverdig opplevelse 🙂 Og et lite tips?? Vi har supre Sommarlandpakker som sikrer deg både overnatting og inngang til parken (2 dager), med frihet til å velge dag. Se mer her!