Selskapsmeny


SKRUBBELINUTEN

Soppsuppe (2, 6, 7)

Stekt røye fra Fyresdal med agurksalat,
kokte poteter og rømmesaus (2, 6, 7, 8)

Husets sjokolademoussekake (1, 2, 3, spor av 4)

Pris per person kr 535,-

ØYSTEINNATTEN

Melon med spekeskinke, salat og balsamico

Laks med fennikel, gulrøtter, kokte poteter og sandefjordsmør (2, 6, 7, 8)

Dronning Maud fromasj (2, 3, spor av 4)

Pris per person kr 535,-

KRINTOFJELLET

Blomkålsuppe med sprøstekt bacon (2, 6, 7)

Helstekt indrefilet av svin med friske grønnsaker, Amadinepoteter og soppsaus (2, 5, 6, 7, 10)

Hjemmelaget karamellpudding (2, 3)

Pris per person kr 545,-

RUPETJØNNUTEN

Telemarkskling med røkelaks og rømme (1, 2, 8)

Kyllingfilet med sesongens stekte grønnsaker, ananas, Amadinepoteter og karrisaus (2, 6, 7)

Hjemmelaget sjokolademousse (2, 3, spor av 4)

Pris per person kr 545,-

GLEKSEFJELL

Aspargessuppe (2, 6, 7)

Lammestek med glaserte gulrøtter, brokkoli, sellerirotpuré, Amadinepoteter og sjysaus. (2, 6, 7)

Tilslørte bondepiker, en populær klassiker (1, 2)

Pris per person kr 565,-

JØRONNATTEN

Trøndersk spekelaks servert med løk,
øyfjellbrau og rømme (1, 2, 6, 8, 13)

Helstekt oksefilet med sauterte grønnsaker, sylta rødløk, Amadinepoteter og rødvinssaus (6, 7)

Vanilje Panna cotta  med bringebærpuré (2)

Pris per person kr 595,-

SLETTEFJELL

Varmrøkt elgbiff med tyttebærrømme
og Øyfjellbrau (1, 2, 3, 13)

Reinsdyrstek med rosenkål, bakte rotgrønnsaker, Amadinepoteter, tyttebær og viltsaus (2, 6, 7)

Konfektkake med skogsbærsorbet (2, 3, spor av 4)

Pris per person kr 645,-

FALKEFJELL

Telemarkskling med rømmekrem
bestående av rødløk, spekeskinke og persille (1, 2, 6)

Filet av reinsdyr servert med rosenkål, bacon, sellerirotpure, glaserte gulrøtter, Amadinepoteter og sjysaus (6, 7)

Husets ostekake med bærsaus (1, 2)

Pris per person kr 695,-

—————————

Hovedretter kan serveres med fløtegratinerte poteter mot et tillegg på kr 15,-

Tillegg for ekstra servering av hovedrett kr 120,-

Allergener:
1 gluten, 2 melk, 3 egg, 4 nøtter,
5 soya, 6 løk, 7 selleri, 8 fisk,
9 skalldyr, 10 sennep, 11 lupin,
12 sulfitter, 13 sesamfrø, 14 bløtdyr.