bading i bassenget på bø hotell

Bø Hotell søker sesongansatte

Har du en superhelt i magen? Da vil vi gjerne snakke med deg! For Bø Hotell søker nå etter superhelter til våre gjester for sommeren 2021!

Vi leter etter kokk, servitør og resepsjonist som kan jobbe hele sommeren. Vi setter pris på om du har erfaring fra liknende arbeid (ikke et krav), er over 20 år, blid, fleksibel, og håndterer å jobbe i et til tider svært hektisk, men spennende og morsomt miljø.

Som kokk vil du bidra til å gi gjestene et fantastisk start på dagen med frokost, og flott avslutning i vår restaurant på kvelden. Du vil i hovedsak bidra på kveldstid med middagsservering a la carte, men også frokostservering. Fagbrev er positivt, men ikke et krav om du har erfaring fra lignende stilling. Behovet for kokk er fra midten av juni til midten av august.

Som resepsjonist vil du være den første og siste som møter våre gjester. Du vil sjekke inn og sjekke ut våre gjester, og vil ta hånd om alle henvendelser og bookinger i løpet av en dag. I tillegg til å ha kontroll på våre fellesareal. Behovet for resepsjonist er fra midten av juni til midten av august.

Som nattevakt er din oppgave å ta imot våre gjester som ankommer sent på kvelden. I tillegg forberede fellesareal og frokost slik at våre gjester kan våkne til et ryddig og innbydende hotell. Det er behov for nattevakt i perioden fra midten av juni til midten av august.

Som servitør er vi ute etter en person med erfaring fra lignende arbeid. Noen som kan klare seg både alene, og sammen med andre en kveld i vår restaurant. Det er behov for servitør fra midten av mai, hele sommeren og muligens utover høsten.

Vil du oppleve en sommer med mye latter, spennende oppgaver og kule gjester? Bli en del av «Team Bø Hotell»!

Du er en som:

 • Liker å omgås mennesker
 • Serviceinnstilt og Positiv
 • Entusiastisk
 • Alltid bretter opp armene når du ser en ny oppgave
 • Kan ta raske avgjørelser om det trengs
 • Er selvstendig og klarer å planlegge din egen tid
 • Er over 20 år siden stillingen kan innebære salg av alkohol
 • Gode norskkunnskaper, muntlig og skriftlig (Men gjerne et annet morsmål. Vi har over 20 ulike nasjonaliteter på jobb om sommeren.)

Vi kan tilby:

 • Et ungt, godt og hyggelig arbeidsmiljø
 • Personalrabatter
 • Konkurransedyktige betingelser med tariff lønn
 • Verdifull erfaring innenfor reiseliv- og servicenæringen

Bø Hotell er et hotell med helårsdrift med 63 rom, møterom og selskpslokaler. Likevel er det sommeren som er høysesong. Hotellet fylles med barnefamilier som skal besøke Bø Sommarland og resten av vakre Midt-Telemark. Bø Hotell mener at de beste opplevelser, samtaler og avgjørelser blir til når en føler seg trygg. Dette gjelder både ansatte og gjester. Trygg på at du får et rent rom, trygg på at maten smaker godt, trygg på at hele familien trives og trygg på at de ansatte har gode arbeidsvilkår. Utenom sommersesong er Bø Hotell et kurs- og konferansehotell med det lokale næringslivet og det offentlige som viktigste kunde.

Send en e-post til [email protected] med søknad og CV. Viktig at du skriver hvilken og hvilke stillinger du søker på i emnefeltet.

For spørsmål kan du ta kontakt med Ottar Langåsdalen på 35 06 08 00 melleom 10:00 og 15:00 på hverdager.